top of page
Mother and Baby

Giveaway!!

🎁GIVEAWAY!

Card Platinum Yearly !


🎀Câștiga impreuna cu prietenele tale câte un card in valoare de 1000 lei , ce este valabil 1 an. Cu acest card timp de 1 an de zile ai reduceri de 50% la orice tratament corporal, facial sau epilare definitiva!


🤩Și asta nu e tot! Extragerea va avea loc la fiecare 100 de comentarii. Așa ca , nu mai sta pe gânduri , aduna-ti prietenele și câștiga cel mai râvnit cadou!


Ce trebuie sa faci?

Follow paginii de Instagram Epsilon Estetic Galati

Like postării giveaway-ului

Distribuie postarea in STORY

Etichetează 3 prietene care au nevoie de acest card cu reduceri de 50% timp de 1 AN și spune-ne la ce ai vrea sa folosești cardul Platinum.

Concurs valabil doar pe INSTAGRAM, pana pe 24.01 .

Aici poți găsi detalii despre cardul in valoare de 1000 de lei

https://www.epsilonestetic.ro/abonamente-epsilon


Cam așa suna articolul pentru cel mai interesant cadou!

Ce este cardul Platinum Yearly? Este un card cu care pentru 1 an de zile-365 de zile vei avea parte de prețuri reduse cu 50% la orice tratament dorești.


Vrei sa slabesti si sa scapi de țesutul adipos( grăsimea, pe întelesul nostru al tuturor) de pe abdomen ? Cea de pe abdomenul inferior , de care scăpăm cel mai greu , cea care este in strânsă legătura cu ceea ce mâncam . Atunci este perfect , vei avea preț promoțional la Criolipoliza , de 200 lei in loc de 400 lei .


Vrei sa îți faci epilare definitiva si nu știi cu ce zona sa incepi? Pentru ca , sa fim direcți , "nu ne dau banii afara din casa", ( ce vorba stranie, nu se mai potriveste acum când toți banii sunt pe card😒) . Revenind la epilarea definitiva, trebuie sa alegi o zona, maxim 2, care consideri tu ca sunt importante și sa incepi cu acelea. Dar uitam ca procesul de epilare definitiva dureaza 6-12 luni, așadar va mai trece 1 an pana când voi putea începe epilarea definitiva pe urmatoarele 2 zone. Pana când voi termina toate zonele, ajungem la menopauza și începe parul sa cada singur, așa ca ce rost mai are? 🫠 Bine, bine poate am fost exagerata, dar înțelegeți ideea nu? Acum cu reduceri de 50% , o ședința de epilare definitiva pentru axila este doar 75 lei , și o efectuezi o data pe luna. O ședința pentru picior lung este 175 lei . Un complete body( facial total , axila, Brat lung, inghinal total , picior lung ) este 400 lei . Ai 50% reducere la tot ce îți dorești !


Vrei sa scapi de tenul asta tern , care pare mereu obosit ? Care se exfoliaza , sau din contra parca este tot mai gras, uleios? Ai reducere 50% la orice tratament facial ! Știi ca este momentul potrivit pentru peeling chimic ? Acum o ședința de BioRePeelCI3 va fi doar 200 lei .


Mai ai nevoie de alte motive? Pentru ca mai am , dar le păstrez pentru următorul articol!😁😹


Vor fi oferite 4 carduri , pentru câștigătoare și pentru cele 3 prietene/prieteni menționați in comentarii. Dacă se depășesc 100 comentarii, încă 4 pana oferim tuturor gălățenilor 😂. Ei bine ,nu va entuziasmați așa tare, concursul este valabil pana pe 24.01 , atât aveți timp sa participați !

PS: Acest concurs nu este pentru cei care doar vânează concursuri, cadoul pe care îl primiți are o valoare de 1000 lei , dar nu valorează nimic dacă nu vreți sa apelați la nici un serviciu dintre cele pe care le oferim. 🧐

Mult succes , de restul ne ocupam noi! 🤩

82 afișări0 comentarii
bottom of page