top of page
Mother and Baby

Giveaway!!

🎁GIVEAWAY!

Card Platinum Yearly !


🎀Câștiga impreuna cu prietenele tale câte un card in valoare de 1000 lei , ce este valabil 1 an. Cu acest card timp de 1 an de zile ai reduceri de 50% la orice tratament corporal, facial sau epilare definitiva!


🤩Și asta nu e tot! Extragerea va avea loc la fiecare 100 de comentarii. Așa ca , nu mai sta pe gânduri , aduna-ti prietenele și câștiga cel mai râvnit cadou!


Ce trebuie sa faci?

✅Follow paginii de Instagram Epsilon Estetic Galati

✅Like postării giveaway-ului

✅Distribuie postarea in STORY

✅Etichetează 3 prietene care au nevoie de acest card cu reduceri de 50% timp de 1 AN și spune-ne la ce ai vrea sa folosești cardul Platinum.

Concurs valabil doar pe INSTAGRAM, pana pe 24.01 .

Aici poți găsi detalii despre cardul in valoare de 1000 de lei


Cam așa suna articolul pentru cel mai interesant cadou!

Ce este cardul Platinum Yearly? Este un card cu care pentru 1 an de zile-365 de zile vei avea parte de prețuri reduse cu 50% la orice tratament dorești.


Vrei sa slabesti si sa scapi de țesutul adipos( grăsimea, pe întelesul nostru al tuturor) de pe abdomen ? Cea de pe abdomenul inferior , de care scăpăm cel mai greu , cea care este in strânsă legătura cu ceea ce mâncam . Atunci este perfect , vei avea preț promoțional la Criolipoliza , de 200 lei in loc de 400 lei .


Vrei sa îți faci epilare definitiva si nu știi cu ce zona sa incepi? Pentru ca , sa fim direcți , "nu ne dau banii afara din casa", ( ce vorba stranie, nu se mai potriveste acum când toți banii sunt pe card😒) . Revenind la epilarea definitiva, trebuie sa alegi o zona, maxim 2, care consideri tu ca sunt importante și sa incepi cu acelea. Dar uitam ca procesul de epilare definitiva dureaza 6-12 luni, așadar va mai trece 1 an pana când voi putea începe epilarea definitiva pe urmatoarele 2 zone. Pana când voi termina toate zonele, ajungem la menopauza și începe parul sa cada singur, așa ca ce rost mai are? 🫠 Bine, bine poate am fost exagerata, dar înțelegeți ideea nu? Acum cu reduceri de 50% , o ședința de epilare definitiva pentru axila este doar 75 lei , și o efectuezi o data pe luna. O ședința pentru picior lung este 175 lei . Un complete body( facial total , axila, Brat lung, inghinal total , picior lung ) este 400 lei . Ai 50% reducere la tot ce îți dorești !


Vrei sa scapi de tenul asta tern , care pare mereu obosit ? Care se exfoliaza , sau din contra parca este tot mai gras, uleios? Ai reducere 50% la orice tratament facial ! Știi ca este momentul potrivit pentru peeling chimic ? Acum o ședința de BioRePeelCI3 va fi doar 200 lei .


Mai ai nevoie de alte motive? Pentru ca mai am , dar le păstrez pentru următorul articol!😁😹


Vor fi oferite 4 carduri , pentru câștigătoare și pentru cele 3 prietene/prieteni menționați in comentarii. Dacă se depășesc 100 comentarii, încă 4 pana oferim tuturor gălățenilor 😂. Ei bine ,nu va entuziasmați așa tare, concursul este valabil pana pe 24.01 , atât aveți timp sa participați !

PS: Acest concurs nu este pentru cei care doar vânează concursuri, cadoul pe care îl primiți are o valoare de 1000 lei , dar nu valorează nimic dacă nu vreți sa apelați la nici un serviciu dintre cele pe care le oferim. 🧐

Mult succes , de restul ne ocupam noi! 🤩





83 afișări0 comentarii
bottom of page