top of page

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI PROTECTIE A DATELOR

Denumirea operatorului de date cu caracter personal: S.C. BUJENITA NATURAL JUICES S.R.L.

 

Iti multumim pentru interesul fata de compania noastra si de produsele comercializate de noi. Cand intri intr-o relatie de orice fel cu noi, ne incredintezi informatiile tale. Scopul acestei Politici de confidentialitate este sa iti explice ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele. Iti luam in serios confidentialitatea si nu vindem niciodata liste sau adrese de e-mail. Fiind pe deplin constienti de faptul ca informatiile personale iti apartin, facem tot posibilul sa le stocam in siguranta si sa le prelucram cu atentie. Nu oferim informatii unor parti terte fara a te informa. Aceste informatii sunt importante. Speram sa le citesti cu atentie.

Prezenta politica este in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulament GDPR).

 

Protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal este foarte importanta pentru societatea noastra, ale caror date sunt specificate in sectiunea de contact, si ne dorim ca dumneavoastra sa fiti informat corespunzator cu privire la modul si scopurile in care  se prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal.

 

Scopul acestei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal (denumita In continuare „Politica de Confidentialitate”) este de a stabili masurile tehnice si organizatorice adecvate si responsabilitatile angajatilor societatii noastre cu atributii de prelucrare a datelor cu caracter personal si/sau, dupa caz, ale persoanelor imputernicite de societatea noastra, pentru indeplinirea obligatiilor referitoare la garantarea si protejarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale persoanelor fizice, in special a dreptului la viata intima, familiala si privata, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. In cazul in care constatati orice erori intervenite in furnizarea datelor cu caracter personal care va privesc, va rugam sa ne informati in cel mai scurt timp posibil, folosind oricare dintre mijloacele indicate. Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

 

1. Principiile prelucrarii datelor cu caracter personal

1.1.  Datele cu caracter personal sunt prelucrate cu buna-credinta si in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

1.2.  Datele cu caracter personal sunt colectate in scopuri bine determinate, explicite si legitime, iar prelucrarea ulterioara nu va fi incompatibila cu aceste scopuri.

1.3.  Datele cu caracter personal sunt adecvate, pertinente si neexcesive, prin raportare la scopul in care sunt colectate si, ulterior, prelucrate.

1.4.  Datele cu caracter personal nu se stocheaza pentru o perioada mai lunga decat este necesar pentru realizarea scopurilor in care au fost colectate.

1.5.  Societatea noastra a luat masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii, accesului neautorizat sau oricarei alte forme de prelucrare ilegala, precum si cu privire la stergerea sau rectificarea datelor inexacte sau incomplete din punct de vedere al scopului pentru care sunt colectate si pentru care vor fi ulterior prelucrate.

 

2. Reguli generale

2.1.  Prezenta Politica stabileste masuri tehnice si organizatorice implementate de societatea noastra, pentru indeplinireao bligatiilor referitoare la confidentialitatea si securitatea prelucrarilor effectuate in cadrul activitatii sale. Prin cerinte minime de securitate si confidentialitate este avut in vedere un complex de masuri tehnice, informatice, organizatorice, logistice si procedure prin care se asigura un nivel minim de securitate al prelucrarilor.
2.2.  Societatea noastra a adoptat masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerilor accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii, accesului neautorizat sau oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

2.3.  Pentru indeplinirea prevederilor legale aferente si in vederea satisfacerii cerintelor pastrarii in siguranta a datelor si informatiilor, societatea noastra a elaborate si implementat masuri, organizatorice si tehnice, orientate pe anumite directii de actiune: Identificarea si autentificarea utilizatorului; Tipul de acces; Colectarea datelor; Executia copiilor de siguranta; Computerele si terminalele de acces; Sisteme interne de gestiune financiara securizata; Fisierele de acces; Instruirea personalului; Sistemele de telecomunicatii; Folosirea computerelor; Imprimarea datelor.

 

3. Categoriile de date cu caracter personal colectate

Datele cu caracter personal la care se face referire in prezenta Politica include elemente de identificare de tipul: nume si prenume persoana fizica/ numele si prenumele reprezentantilor legali, telefon, adresa de domiciliu/ resedinta, adresa de e-mail, care servesc la identificarea dumneavoastra sau a persoanelor care va reprezinta, ori pe care le reprezentati.

 

4. Scopul prelucrarii si destinatarii datelor cu caracter personal

Colectam datele cu caracter personal mentionate anterior, prin intermediul acestui website,in scop de marketing in vederea transmiterii de oferte de prêt si produse, conform solicitarii dvs din sectiunea contact. Daca, in urma transmiterii ofertei, se incheie un contract, datele cu caracter personal vor fi colectate ca urmare a unei obligatii legale. In cazul in care, in urma ofertarii, nu se incheie un contract, datele dvs vor fi sterse, din baza noastra de date, in termen de 180 zile, cu exceptia situatiei in care acceptati sa va transmitem comunicari in scop de marketing.

 

4.1.  Ca urmare a unei obligatii contractuale/ legale, colectam urmatoarele tipuri de date personale si le folosim la:

 • Nume si prenume – avem nevoie de aceste date pentru livrarea/ montarea produselor achizitionate, precum si pentru emiterea de documente fiscale

 • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a va confirma comanda/ contractul, pentru a va informa despre evolutia/ sistarea contractului cu dvs, pentru a va trimite ofertele solicitate de dumneavoastra. De asemenea , adresa de e-mail o folosim pentru a comunica cu dumneavoastra , pentru a va rezolva o problema legata de achizitia produselor

 • Numar de telefon – pentru a va putea contacta pentru confirmarea comenzii/ contractului, pentru a va putea oferi detalii cu privire la evolutia contractului.

 • Adresa de livrare– avem nevoie de aceste date, pentru facturarea, livrarea/ montarea si intocmirea documentelor fiscal anuale.

 

4.2. In plus, societatea noastra colecteaza date cu character personal  in cadrul activitatii comerciale (de tipul : nume si prenume, adresa de e-mail, numar de telefon ), in scop de promovare a produselor și serviciilor. Asupra acestor date vi se solicita acceptul si aveti dreptul de a intervene asupra acestora, conform mentiunilor de mai jos.

 

Dezvaluirea datelor cu caracter personal catre terti

O parte din aceste date pot fi communicate doar catre parteneri contractuali ai societatii noastre, denumiti destinatari (ex: parteneri contractuali si potentiali parteneri contractuali ai operatorului angajati ai societatii, firme de curier), precum si altor personae fizice sau juridice imputernicite sa prelucreze date cu caracter personal in numele societatii (ex: avocati, contabili, auditori, consultanti). Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii. Datele furnizate sunt strict confidentiale. Societatea noastra se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte personae sau companii, sub forma de baze de date (gratuity sau contracost) si sa le utilizeze exclusiv in vederea derularii relatiei comerciale dintre parti. Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor de catre societatea noastra se vor face doar cu acordul explicit al parintilor sau al altor reprezentanti legali. Orice dezvaluire catre terti in alte conditii a datelor cu caracter personal va fi facuta numai cu acordul dumneavoastra expres, exprimat in prealabil.

 

5.  Drepturile persoanelor a caror date personale sunt colectate si/ sau prelucrate

Conform Regulamentului GDPR nr 2016/ 679UE, beneficiati de urmatoarele drepturi cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal care va privesc:

5.1.  Dreptul de informare

Aveti dreptul de a obtine cel putin urmatoarele informatii, cu exceptia cazului in care sunteti deja in posesia  informatiilor respective:

 • identitatea operatorului si a reprezentantului acestuia, daca este cazul;

 • scopul in care se face prelucrarea datelor;

 • informatii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor; daca furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie si consecintele refuzului de a le furniza; existent drepturilor prevazute de prezenta lege pentru persoana vizata, in special a dreptului de acces, de interventie asupra datelor si de opozitie, precum si conditiile in care pot fi exercitate;

 • orice alte informatii a caror furnizare este impusa prin dispozitie a autoritatii de supraveghere, tinand seama de specificul prelucrarii.

 

5.2.  Dreptul de acces la date

Aveti, de asemenea, dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuity pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt sau nu sunt prelucrate de Societatea noastra.

5.3  Dreptul de interventie asupra datelor

Totodata, aveti dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte.

5.4  Dreptul de opozitie

In plus, aveti dreptul de a va opune, in orice moment, prelucrarii datelor cu caracter personal care va privesc de catre Societatea noastra.

5.5  Dreptul de a nu fi  supus unei decizii individuale

Un alt drept de care beneficiate este dreptul de a cere si de a obtine retragerea/ anularea/ reevaluarea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta dumneavoastra, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal,  efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii dumneavoastra, precum competent profesionala, credibilitatea, comportamentul ori alte asemenea aspecte.

5.6  Dreptul de a va adresa justitiei

In acelasi timp, aveti dreptul de a va adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege, care v-au fost incalcate.

 

6. Securitate

Pentru a proteja datele dvs. personale de distrugere acidentală sau ilegală, de pierdere sau alte rare şi de accesul unor personae neautorizate, societatea noastra utilizează măsuri de securitate tehnice şi organizatorice dintre care enumerăm:

 • accesul la baza de date se face doar pe bază de user și parolă, ce sunt atribuite doar angajaților și sunt folosite exclusiv pentru exercitarea atribuțiilor de serviciu;

 • toți utilizatorii sunt obligați să păstreze confidențialitatea datelor la care au acces;

 • accesarea datelor se face doar de pe echipamentele societății;

 • la interval de o lună (30 zile) se face backup la baza de date;

 • printarea datelor este facută doar de la echipamentele societătii, de către angajați desemnați.

 

7. Campanii de newsletter, remarketing, publicitate

În cazul în care ne veţi furniza datele dvs. personale, le vom utiliza în general pentru a răspunde solicitărilor dvs., pentru a procesa comenzile dvs., pentru a vă intermedia accesul la informaţii specifice sau oferte, pentru facturare. De asemenea, pentru a susține relația comercială cu dvs., vă putem contacta în legătura cu o ofertă care vine în sprijinul nevoilor dvs. Sau pentru a efectua sondaje de opinie online, pentru a înțelege mai bine necesitățile clienților noștri. Dacă sunteți înscriși în sistemul de Newsletter, veți primi pe e-mail informații comerciale privind ofertele noastre. Dacă alegeți ca datele dvs. Personale să nu fie utilizate, noi vom respecta opțiunea dvs. Abonarea și dezabonarea la newsletterul site-ului este gratuită și voluntară și implică acceptarea termenilor de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona urmând instructiunile din subsolul fiecarui e-mail. Mesajele trimise respectă Legea Comerțului Electronic în ceea ce privește comunicarea comercială, așa cum este ea stipulată de legislația românească și internațională.

 

8. Date non-personale colectate automat

Compania nu trimite mesaje cu caracter spam. Orice client care și-a oferit datele cu caracter personal personale pe site-ul nostru, poate opta pentru retragerea acestora din baza de date. Compania va folosi informațiile furnizate de către utilizatori numai în scopul în care au fost colectate. Când accesaţi paginile noastre de internet, putem colecta automat (nu prin înregistrare) date non-personale (de ex. tipul de browser internet şi sistemul de operare utilizat, numele domeniului paginii Web de pe care aţivenit, numărul de vizite, durata medie petrecută pe site, paginile vizionate). Noi putem utiliza aceste date pentru a monitoriza gradul de atracţie a paginilor noastre de internet şi pentru a le îmbunătăţi performanţa sau conţinutul.

 

9. Politica de Remarketing

În paginile website-ului, prin intermediul unei etichete pentru remarketing (remarketing tag) și a unui cod de conversie, primite de la Google AdWords, sunt colectate cookie-uri (număr ce identifică în mod unic un browser web de pe un anumit computer, nu o persoană). Eticheta pentru remarketing Google colectează cookie-uri, în vederea afișării unor anunțuri în website-urile rețelei Google Display și în Google Search.

Când utilizatorii vizitează o pagina a website-ului care conține remarketing tag, cookie-ul browser-ului pe care îl folosesc este adăugat unei liste pentru remarketing. O listă pentru remarketing este un set de module cookie de utilizator, generate de una sau de mai multe etichete pentru remarketing.

Google AdWords folosește cookie-urile pentru a afișa anunțuri sponsorizate în website-urile rețelei Google Display și în Google Search utilizatorilor care au vizitat paginile website-ului.

În cazul în care nu sunteți de acord cu utilizarea modulelor cookie de către Google, dezactivarea se poate face prin Managerul preferințelor anunțurilor.

 

10. Contact

Pentru exercitarea drepturilor mentionate anterior sau pentru solicitari sau intrebari cu privire la prezenta Politica sau daca aveti motive sa credeti ca orice date personale pe care le detinem despre dvs. sunt incorecte sau incomplete, aveti dreptul sa solicitati sa vedeti aceste informatii, sa le rectificati sau sa cereti sa fie sterse, sa solicitati restrictionarea prelucrarii sau sa va opuneti prelucrarii si de asemenea aveti dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va rugam sa ne contactati pe email sau prin poșta, curier sau predare personală la sediul companiei.

 

De asemenea, puteti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro si puteti depune o plangere catre aceasta.

bottom of page