top of page
Untitled design (25).png

VelaShape

Ți-am pregătit mai jos toate ofertele VelaShape

6.png

2 Zone

1 Oră

- 250 Lei -

7.png
8.png
9.png

3 Zone

1 Oră 30 Min

4 Zone

2 Ore

5 Zone

2 Ore 30 Min

- 350 Lei -

- 450 Lei -

- 550 Lei -

bg-hero-2x-2-1024x578.png
hero-element1-2x.png
Zone Vela Jos
Poza1.png
1 (3).png

Cum funcționează VelaShape?

Tehnologia inovatoare VelaShape utilizează razele infraroșii, radiofrecvența bipolară și procedura vacuum pentru încălzirea profundă a celulelor grase, a țesutului conjunctiv, dar și a fibrelor de colagen.

Această metodă de încălzire stimulează formarea noilor fibre de colagen și elastină, având ca efect reducerea localizată a laxității pielii.

 

VelaShaping-ul îmbunătățește într-un mod generalizat întreaga structură a pielii, dar și textura sa.

În momentul în care se efectuează multe zone ale corpului, acest tratament miraculos garantează rezultate ce pot impresiona și cele mai pretențioase dintre cliente!       

Untitled design (37).png

Cum funcționează VelaShape?

1 (2).png

Întrebări Frecvente:

De ce VelaShape este alegerea ideală? 

 

VelaShaping-ul elimină (non-chirurgical) excesul de grăsime. Tratamentul topește cu eficiență această grăsime, timpul de recuperare de după ședințele efectuate fiind inexistent.

 

Velashape ajută la scăparea celulitei și a grăsimii?

 

VelaShaping-ul îmbunătățește tonusul pielii și reduce vizibil aspectul celulitei prin încălzirea ușoară a pielii și încurajarea formării fibrelor noi de colagen. Circumferința scade, iar corpul devine mult mai ferm și mai tonifiat.                

 

Pot ședințele de velashaping înlocui o procedura chirurgicală invazivă?

 

VelaShaping-ul ia cu succes locul multor proceduri chirurgicale scumpe și dureroase. Dacă tratamentul este urmat cu strictețe, rezultatelele apar în maxim câteva luni.

 

Este dureros tratamentul Velashape?

 

VelaShaping-ul nu are niciun efect secundar negativ, durerea fiind un factor pe care nu trebuie să îl iei în considerare atunci când apelezi la acest tratament.

 

Cel mai des întâlnit feedback susține faptul că procedura oferă o senzație de încălzire ceva mai ridicată, nimic mai mult. Experiența este una confortabilă și relaxantă! 

După cât timp sunt vizibile rezultatele?

 

VelaShaping-ul are unele dintre cele mai impresionante rezultate atunci când vine vorba despre remodelarea corporală. O parte din clienți pot observa rezultatele după doar 14 zile de la prima ședință.

 

Pentru a te bucura de o schimbare spectaculoasă, noi îți recomandăm ca alături de sedințele de Velashaping să urmezi un stil de viață sănătos!

1 (1).png
KMFED43-467x1024.jpg
about-skin-2x-749x1024.jpg

De ce?

Centrele Epsilon reprezinta o oaza de relaxare si o pauza de la cotidian.

Relaxeaza-te si lasa terapeutii nostri sa gaseasca solutia ideala pentru tine.  Nici un corp nu seamana cu celalalt, asa ca personalizam cu drag toate solutiile oferite.

Aurelia Bujeniță - Fondator

Aurelia  Bujenita

Velashape Galați

Strada Regiment 11 Siret, 45, Bl I2, Et 1, ap, 20

bottom of page