top of page

TERMENI SI CONDITII

1. DEFINIŢII

BUJENITA NATURAL JUICES S.R.L. este societatea care administreaza domeniul epsilonestetic.ro si subdomeniile acestuia (numit in continuare “SITE”). BUJENITA NATURAL JUICES S.R.L. denumita in continuare “BUJENITA NATURAL JUICES”, societate organizata in baza legii romane, cu sediul social in orasul Galați, Str. FRUNZEI, camera 1, Bloc F3A, Scara 2, Etaj 8, Apartament 62, Județ Galaţi, avand codul de inregistrare fiscala 41045638, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Galați sub nr. J17/796/2021.

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

CONTINUT are urmatoarea definitie:

 • toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

 • continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre un angajat/colaborator BUJENITA NATURAL JUICES prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al BUJENITA NATURAL JUICES UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contact, specificate sau nu de catre acesta;

 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre BUJENITA NATURAL JUICES intr-o anumita perioada;

 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care BUJENITA NATURAL JUICES are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

 • date referitoare la BUJENITA NATURAL JUICES, sau alte date privilegiate ale acesteia.

PRODUSE si SERVICII – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in COMANDA, care urmeaza a fi furnizate de catre BUJENITA NATURAL JUICES, CLIENTULUI ca urmare a incheierii CONTRACTULUI.

UTILIZATOR: reprezinta persoana fizica sau juridica care are sau obtine acces la CONTINUT-ul SITE-ului, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre BUJENITA NATURAL JUICES (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre BUJENITA NATURAL JUICES si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

CLIENT: persoana fizica sau juridica sau orice entitate juridica care isi face un CONT in SITE sau efectueaza o COMANDA.

COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, prin care CLIENTUL transmite BUJENITA NATURAL JUICES intentia sa de a achizitiona PRODUSE si SERVICII de pe SITE. Rezervarea unui PRODUS accesand SITE-ul nu reprezinta o COMANDA.

UN PRODUS LA PRECOMANDA: reprezinta un produs ce urmeaza sa fie lansat si poate fi comandat inainte de lansare. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica fara preaviz data de lansare si pretul produsului. PRECOMENZILE se achita in acelasi mod ca si COMANDA, prin oricare din metodele de plata acceptate. In oricare dintre situatii (plata la livrare sau plata online) este necesar sa asteptati confirmarea telefonica sau pe email din partea unui operator, in momentul in care produsul devine disponibil.

CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre BUJENITA NATURAL JUICES, prin care BUJENITA NATURAL JUICES este de acord sa livreze CLIENTULUI PRODUSE si SERVICII, iar CLINETUL este de acord sa efectueze plata acestora.

TRANZACTIE – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui PRODUS si/sau SERVICIU de catre BUJENITA NATURAL JUICES CLIENTULUI, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre BUJENITA NATURAL JUICES, indiferent de modalitatea de livrare.

TAXA DE TIMBRU VERDE – valoarea exprimata in lei, platita de catre BUJENITA NATURAL JUICES catre societatea autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare/reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut de legislatia in vigoare.

NEWSLETTER – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS),asupra PRODUSELOR/SERVICIILOR si/sau promotiilor desfasurate de catre BUJENITA NATURAL JUICES intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea BUJENITA NATURAL JUICES cu referire la informatiile continute de acesta.

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii BUJENITA NATURAL JUICES.

UTILIZATORII/CLIENTII acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare.

 

2. POLITICA DE VANZARE ONLINE

Toate informatiile folosite pentru descrierea PRODUSELOR si/sau a SERVICIILOR disponibile pe SITE (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia/etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea BUJENITA NATURAL JUICES, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Accesul in vederea efectuarii unei COMENZII ii este permis oricarui CLIENT/UTILIZATOR.
Pentru motive justificate BUJENITA NATURAL JUICES isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul CLIENTULUI/UTILIZATORULUI in vederea efectuarii unei COMENZI si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii CLIENTULUI/UTILIZATORULUI pe SITE, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel BUJENITA NATURAL JUICES, In oricare dintre aceste cazuri, CLIENTUL/UTILIZATORUL se poate adresa Departamentului Tehnic al BUJENITA NATURAL JUICES, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor sus mentionate.

Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care BUJENITA NATURAL JUICES isi deruleaza operatiunile pe SITE.

BUJENITA NATURAL JUICES nu considera in nici un moment o COMANDA neconfirmata de catre BUJENITA NATURAL JUICES ca avand valoarea unui CONTRACT.

Notificarea primita de catre CLIENT, imediat dupa efectuarea COMENZII are rol de informare si nu reprezinta confirmarea COMENZII. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Pentru motive justificate, BUJENITA NATURAL JUICES isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea PRODUSE si/sau SERVICIILOR din COMANDA. Daca  modificam cantitatea de PRODUSE si/sau SERVICII din COMANDA,  vom anunta CLIENTUL la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia BUJENITA NATURAL JUICES la efectuarea COMENZII si vom returna suma achitata.

CONTRACTUL se considera incheiat intre BUJENITA NATURAL JUICES si CLIENT in momentul primirii de catre CLIENT de la BUJENITA NATURAL JUICES, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de confirmare a COMENZII. Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la confirmarea COMENZII de catre BUJENITA NATURAL JUICES.

Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre BUJENITA NATURAL JUICES pe SITE vor sta la baza CONTRACTULUI ce urmeaza a fi incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre furnizorii BUJENITA NATURAL JUICES.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.

 

3. COMANDA

CLIENTUL/UTILIZATORUL poate efectua COMENZI pe SITE, prin adaugarea PRODUSELOR si/sau SERVICIILOR dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza COMANDA cu ajutorul unui consultant BUJENITA NATURAL JUICES, pentru clarificarea/confirmarea tuturor detaliilor tehnice. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un PRODUS si/sau un SERVICIU este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui PRODUS/SERVICIU in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii COMENZII, nu atrage dupa sine inregistrarea COMENZII, implicit nici rezervarea automata a PRODUSULUI/SERVICIULUI.

Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare online, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii COMENZII.

Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca BUJENITA NATURAL JUICES poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de BUJENITA NATURAL JUICES, in orice situatie in care este necesara contactarea CLIENTULUI.

BUJENITA NATURAL JUICES poate anula COMANDA efectuata de catre CLIENT, in urma unei notificari prealabile adresate CLIENTULUI, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 1.  neacceptarea de catre banca emitenta a cardului CLIENTULUI, a Tranzactiei, in cazul platii online;

 2.  invalidarea Tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de catre BUJENITA NATURAL JUICES, in cazul platii online;

 3.  datele furnizate de catre CLIENT, pe SITE sunt incomplete si/sau incorecte.

Factura se va emite pe baza datelor furnizate de catre CLIENT in procesul de creare CONT, si prin COMANDA plasata. BUJENITA NATURAL JUICES nu este responsabil si nu poate fi tinut raspunzator pentru furnizarea unor date incorecte, incomplete si/sau neadevarate la momentul crearii CONTULUI si la data plasarii COMENZII de catre CLIENT/UTILIZATOR

Recomandam CLIENTILOR/UTILIZATORILOR sa verifice datele furnizate BUJENITA NATURAL JUICES in baza carora se va emite factura aferenta COMENZILOR.

 

4. PRETUL PRODUSELOR SI SERVICIILOR

Toate preturile aferente PRODUSELOR si/sau SERVICIILOR prezentate pe SITE sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A..

In conditiile prevazute de lege, pretul PRODUSELOR electronice afisat pe SITE, include Taxa de timbru verde.

In cazul platilor online BUJENITA NATURAL JUICES nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de catre CLIENT, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai CLIENTUL.

Pretul poate fi modificat de catre BUJENITA NATURAL JUICES, in orice moment, fara preaviz.

BUJENITA NATURAL JUICES atentioneaza asupra faptului ca exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale SITE-ului sau erori, pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, BUJENITA NATURAL JUICES va informa CLIENTUL asupra pretului corect.

Preturile PRODUSELOR de pe SITE nu sunt valabile pentru reteaua de magazine/showroom-uri BUJENITA NATURAL JUICES.

 

5. MODALITATEA DE LIVRARE

PRODUSUL va fi livrat CLIENTULUI in sistem de curierat door-to-door catre CLIENT sau poate fi ridicat dintr-un magazin/showroom BUJENITA NATURAL JUICES, conform optiunii CLIENTULUI.

BUJENITA NATURAL JUICES va asigura ambalarea corespunzatoare a PRODUSELOR si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

BUJENITA NATURAL JUICES va efectua livrarea PRODUSELOR si prestarea SERVICIILOR pe teritoriul Romaniei, dar si in tarile din Uniunea Europeana contra unui cost suplimentar suportat de CLIENT.

In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL din cauza ca PRODUSUL nu este diponibil, BUJENITA NATURAL JUICES va informa CLIENTUL despre aceasta situatie. BUJENITA NATURAL JUICES poate livra CLIENTULUI un PRODUS similar avand acelasi pret, in situatia in care PRODUSUL solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI.

Detaliile de livrare a PRODUSELOR/SERVICIILOR incluzand, dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii, nu constituie o obligatie contractuala din partea BUJENITA NATURAL JUICES, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

 

6. TRANSFERUL PROPRIETATII PRODUSELOR

In afara de cazul in care este agreat de catre BUJENITA NATURAL JUICES si CLIENT diferit, proprietatea asupra PRODUSELOR va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea CLIENTULUI in locatia indicata in COMANDA (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de catre Curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate in magazinele/showroom-urile BUJENITA NATURAL JUICES).

 

7. DREPTUL DE RETRAGERE

Potivit legislatiei in vigoare, CLIENTUL persoana fizica isi poate exercita dreptul de retragere din CONTRACT in termen de 14 (paisprezece) zile de la intrarea in posesie a PRODUSELOR.

In cazul in care CLIENTUL persoana fizica solicita retragerea din CONTRACT in cadrul termenului legal, in cazul in care COMANDA este achitata, BUJENITA NATURAL JUICES va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii BUJENITA NATURAL JUICES de catre CLIENTUL persoana fizica asupra deciziei sale de retragere din CONTRACT.
Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

 1. pentru COMENZILE achitate cu Card bancar -> prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;

 2. pentru COMENZILE achitate cu OP / Ramburs/ Card bancar-> prin virament bancar;

 3. pentru COMENZILE achitate prin Credit de Consum -> anulare / recalculare contract rate.

 4. pentru COMENZILE achitate cash -> prin restituire in cont bancar sau cash in magazinul/showroom-ul cel mai apropiat

BUJENITA NATURAL JUICES va putea amana rambursarea sumei pana la primirea PRODUSELOR vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi PRODUSELE (se va lua data cea mai recenta).

BUJENITA NATURAL JUICES isi rezerva dreptul de a diminua sumele rambursate CLIENTULUI persoana fizica cu valoarea care rezulta din manipularea PRODUSELOR, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionalitatii PRODUSELOR.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din CONTRACT urmatoarele:

 1. contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al CLIENTULUI persoana fizica si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a CONTRACTULUI de catre BUJENITA NATURAL JUICES sau Furnizorilor sai;

 2. furnizarea de PRODUSE confectionate dupa specificatiile prezentate de CLIENTUL persoana fizica sau personalizate in mod clar;

 3. furnizarea de PRODUSE care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

 4. contractele in cazul carora CLIENTUL persoana fizica a solicitat in mod special BUJENITA NATURAL JUICES sau furnizorilor sai sa se deplaseze la domiciliul sau pentru a efectua lucrari urgente de reparatie sau de intretinere. Daca, cu ocazia unei astfel de vizite, BUJENITA NATURAL JUICES sau furnizorii sai presteaza alte servicii in afara celor solicitate in mod expres de catre CLIENTUL persoana fizica sau furnizeaza alte PRODUSE decat piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrarilor de intretinere sau de reparatie, dreptul de retragere se aplica respectivelor SERVICII sau PRODUSE suplimentare;

 5. furnizarea de inregistrari audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate dupa livrare;

 6. furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al CLIENTULUI persoana fizica si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere.

 

8. PUBLICITATE

NEWSLETTERELE BUJENITA NATURAL JUICES sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de BUJENITA NATURAL JUICES. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

In momentul in care, CLIENTUL isi creaza un CONT pe SITE, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de NEWSLETTERE. Optiunea cu privire la acordul exprimat de catre CLIENT, poate fi modificata in orice moment.

Renuntarea la primirea NEWSLETTERE-lor de catre CLIENT sau UTILIZATOR se poate face in orice moment folosind legatura special destinata din cadrul oricarui NEWSLETTER.

Renuntarea la primirea NEWSLETTERE-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul document.

 

9. CESIONARE SI SUBCONTRACTARE

BUJENITA NATURAL JUICES poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea COMENZII, cu informarea CLIENTULUI, nefiind necesar acordul acestuia.

BUJENITA NATURAL JUICES va fi intotdeauna responsabil fata de CLIENT pentru toate obligatiile contractuale.

 

10. INFORMATII LEGALE

 10.1. RASPUNDERE BUJENITA NATURAL JUICES

BUJENITA NATURAL JUICES nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care CLIENTUL sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre BUJENITA NATURAL JUICES a oricarei din obligatiile sale conform COMENZII si pentru daune care rezulta din utilizarea PRODUSELOR si SERVICIILOR dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

 10.2. GARANTII

Toate PRODUSELE beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Pentru o corecta comunicare a certificatului de garantie aferent PRODUSULUI din COMANDA, CLIENTULUI ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din CONTUL sau.

Lipsa certificatului de garantie al PRODUSULUI trebuie semnalata in maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la receptia PRODUSULUI pe adresa de e-mail office@epsilonestetic.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Reclamatiile privind deficiente ale PRODUSULUI/PRODUSELOR achizitionate pot fi facute la adresa office@epsilonestetic.ro.
CLIENTUL, are obligatia sa ia la cunostinta si sa respecte prevederile cuprinse in certificatul de garantie, in caz contrar existand riscul de a pierde garantia PRODUSULUI.

 10.3. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

 10.4. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

CONTRACTUL este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre BUJENITA NATURAL JUICES si CLIENT se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti.

 10.5. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

CONTINUTUL, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe SITE, sunt proprietatea exclusiva a BUJENITA NATURAL JUICES, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

CLIENTULUI/UTILIZATORULUI nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui CONTINUT in orice alt context decat cel original intentionat de BUJENITA NATURAL JUICES, includerea oricarui CONTINUT in afara SITE-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al BUJENITA NATURAL JUICES asupra CONTINUTULUI precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea CONTINUTULUI, decat cu acordul scris expres al BUJENITA NATURAL JUICES.

Orice CONTINUT la care CLIENTUL/ UTILIZATORUL are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta prezentului document, in cazul in care CONTINUTUL nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre BUJENITA NATURAL JUICES si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea BUJENITA NATURAL JUICES cu referire la acel CONTINUT.

CLIENTUL/ UTILIZATORUL poate copia, transfera si/sau utiliza CONTINUTUL numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile prezentului document.

In cazul in care BUJENITA NATURAL JUICES confera CLIENTULUI / UTILIZATORULUI dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit CONTINUT, la care CLIENTUL / UTILIZATORUL are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor CONTINUTURI definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor CONTINUTURI pe SITE sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea BUJENITA NATURAL JUICES pentru respectivul CLIENT/UTILIZATOR sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest CONTINUT transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui CONTINUT, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

Niciun Continut transmis catre CLIENT sau UTILIZATOR, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea BUJENITA NATURAL JUICES si/sau al angajatului/prepusului BUJENITA NATURAL JUICES care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

 

11. Cookies

Site-ul epsilonestetic.ro folosește cookie-uri, acestea fiind date stocate pe computerul, terminalul mobil sau alt echipament al utilizatorului, conținând informații despre acesta. Folosirea mecanismului de tip cookie reprezintă un avantaj în folosul vizitatorilor, acesta permințând memorarea unor opțiuni de navigare în site precum limba în care se afișează site-ul, tip de filtre care se aplică la afișarea unor anumite pagini, memorarea numelui de utilizator și a parolei pentru un acces rapid la conținutul site-ului. Neacceptarea unui cookie nu înseamnă că utilizatorului îi va fi refuzat accesul de navigare în site, de citire a conținutului acestuia. Cu ajutorul cookies, proprietarii de site-uri pot monitoriza și segmenta interesele utilizatorilor față de anumite zone sau aplicații ale site-ului, fapt care le permite ulterior îmbunătățirea experienței de navigare, introducerea unui conținut relevant pentru utilizator etc.

Unii dintre partenerii noștri de afaceri folosesc cookies pe site-ul nostru, de exemplu cei care își fac publicitate. Cu toate acestea, nu avem acces și nici nu putem controla aceste cookies.

Cookies care, din punct de vedere tehnic, nu sunt obligatorii a fi stocate pe terminalul utilizatorului, vor fi folosite doar dacă utilizatorul își exprimă consimțămantul expres și neechivoc în legatură cu acestea, prin bifarea categoriilor prezentate. Utilizatorul își va putea retrage consimțămantul în orice moment prin modificarea setărilor aferente browser-ului utilizat, în conformitate cu Politica noastra de Cookies.

Temeiul juridic al acestei actiuni este reprezentat de interesul legitim de a oferi permanent servicii imbunatatite untilizatorilor site-ului BUJENITA NATURAL JUICES.

 

12. Notificări si acțiuni privind informațiile despre utilizatori

La cererea scrisă a utilizatorilor, datată și semnată, expediată pe adresa BUJENITA NATURAL JUICES, acesta se obligă:

a) să confirme solicitanților, dacă prelucrează sau nu date personale; acest lucru se face gratuit, o singură dată pe an;

b) să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;

c) să transmită utilizatorului datele cu caracter personal care o privesc și pe care le-a furnizat BUJENITA NATURAL JUICES S.R.L. într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat în vederea transmiterii acestora altui operator;

d) să înceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, dacă acesta solicită acest lucru.

 

13. Securitate

Acest site adoptă toate măsurile de securitate necesare protejării datelor personale ale utilizatorilor noștri. În momentul completării datelor personale pe site-ul nostru, informațiile vor fi protejate atât offline cât și online.

Toate datele cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate care folosesc sistemul de criptare SSL, marcate cu simbolul unui lăcățel, a carui poziționare variaza in functie de tipul de browser utilizat (ex.: in partea de jos a ferestrei, daca utilizati browser-ul Microsoft Internet Explorer sau in partea de sus a ferestrei, daca utilizati browser-ul Google Chrome).

Fiind de acord cu prezentul document “Termeni si condiții de utilizare a site-ului epsilonestetic.ro “, utilizatorii își asuma in totalitate eventualele riscuri.

 

14. Baza legală

Pentru mai multe informații, puteți accesa:

 • Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE;

 • Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice;

 • Ordonanţa urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii;

 • Legea nr. 148/2000 privind publicitatea;

 • Legea nr. 158/2008 privind publicitatea înșelătoare și publicitatea comparativă;

 • Ordonanța nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor;

 • Ordonanța nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață;

 • Legea nr. 249/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor și a deșeurilor de ambalaje.

bottom of page