top of page
Mother and Baby

Primul tratament post-partum

Actualizată în: 18 ian.

Primul tratament post-partum! 🤱👩‍🍼🙋‍♀️Pentru mamici si prietenele mamicilor!

Dupa ce am adus pe lume o fiinta minunata🥰 (cea de care ma indragostesc in fiecare zi), am simtit si nevoia de a ma ingriji, mai ales pentru ca in timpul sarcinii, fiecare mamica are diferite restrictii, ca si exemplu: nu am putut efectua tratamente ce imi provocau chiar si o durere mica, deoarece exista risc sa nasc mai devreme.

😒Asadar, tenul meu a avut de suferit( puncte negre, s-au accentuat ridurile, ten uscat) pentru ca nu am mai efectuat nici macar o curatare a tenului( microdermabraziune imbunatatita cu skin scrubber). Avand in vedere, ca am avut o sensibilitate marita la durere in timpul sarcinii si pielea tenului meu fiind destul de groasa si dura, chiar si o extractie as fi simtit-o ca o durere destul de mare si am evitat acest lucru. Dar imediat ce ne-am obisnuit una cu cealalta , micuta Eva i-a permis lui mami sa isi faca programare pentru o extractie cu skin scrubber si un peeling chimic cu BioRePeelCi3 .

💆‍♀️Colega mea Alexa, a "avut o mana foarte usoara" , atunci cand a utlizat skin scrubber-ul si toate impuritatile si punctele negre au fost eliminate. De asemenea, a a comunicat constant cu mine astfel incat sa pot uita de peeling-ul aplicat pe ten care efectiv ardea cu cat reuseam sa il suport mai mult pe ten si am reusit sa rezist mai mult de 3 minute.(ceea ce este foarte bine).

👀O sa revin cu poze "din culise" , care nu sunt foarte profi , dar sa stiti la ce sa va asteptati si sa nu va speriati doar pentru ca auziti( sau cititi ) peeling chimic. Mi se pare cea mai interesanta metoda prin care o persoana poate sa isi rezolve multiple necesitati ale tenului( riduri, acnee, puncte negre, pori dilatati, ten deshidratat, ten gras, excesul de sebum, cicatrici post-acnee, hiperpigmentare).

P.S. 😎Tipa din imagine are o varsta prea frageda ca sa se confrunte cu atat de multe probleme ale tenului, pentru ea o curatare si o singura sedinta de peeling , i-au oferit luminozitatea de care avea nevoie!

https://www.epsilonestetic.ro/product-page/peeling-chimic-biorepeelcl3


12 afișări0 comentarii
bottom of page